berran.blogg.se

The Troubled Notes

Publicerad 2013-10-24 01:03:05 i Allmänt,

Då var det dags igen. Måste komma ihåg sen. Och har tt skrivit så skriver jag, för vi är jämlika roomies i allt. Åh, nu har finveckor med besök av två briljanta systrar och härskaren av Norrköping passerat. Det har varit fina fisken hela tiden men nu är det dags att vakna upp till verkligheten igen. Tyskalektionerna är givande och roliga och det är trevligt att träffa lite nya människor. Nyktra, trevliga, smarta människor från alla världens hörn. Idag efter lektionen slog jag följe med Anouk, och vi kom inte längre än till mitten av Alexanderplatz. Där stod nämligen tre glada män och spelade för glatta livet. En på gitarr en på trumma och en på fiol. Fiolkillen var helt klart min favvo. Han dansade liksom runt och hade samma nöjda min i ansiktet som Frida har när hon kliar på sitt knä. Det var fortfarande varmt på gatustenarna och både cigarettrök och kloka ord utbyttes. Sedan åkte jag hem, skulle lajja med Tilda men hon var iväg, och sen passade det sig inte att träffas för tt hade hjärtklappning. Efter att ha ätit min mozzarellapasta lugnade hon dock ner sig. Så vi hade myskväll med bästa Berlin-duon. Åter till vardag i vårt ovardagliga liv. Det här är också veckan då jag verkligen ska ut och leta jobb igen på allvar, måste också höra av mig till volontärföreningen. Ska jag stanna och bli en mästare på Tyska kommer det ju nämligen snart att behövas en inkomst. Ska bara försöka övertala mitt dag-jag om det också. 

Förtvivlan när 4kronors-ölen välter omkull

Publicerad 2013-10-24 00:24:29 i Allmänt,

Mycket har hänt. Vi har haft besök av inkans partysyster, min egna pälsjacka-syster och fridolinen. men nu är extramadrassen snyggt undanstoppad bakom soffan och sängkläderna tumlar runt i tvättmaskinen på högsta centrufigeringskraft och jag och ingrid sitter utslagna och kollar mysfilm och äter mysmat. det är så fint med våra roomiekvällar, det slutar alltid i glada drömmar. På tal om drömmar har jag haft mysko sådana senaste tiden. Inatt stressade jag runt påväg till en flygplats som jag aldrig hittade. Och häromdan föll jag ner i en lummig grotta, och i ren panik räkde jag sparka hårt (i verkligheten alltså) på stackars ingrid som låg bredvod mig så hon vaknade.
Vi har även sett klart downton och börjat följa lost. Och vi har köpt mer av vår favoritmusli med mycket nötter i. Och vi har bestämt oss för att besöka görlitzer park i nyktert tillstånd i fullt dagsljus.
Idag var jag med i experimentet i Golm, det gick bra och vi stannade kvar på en jättestor bänk och bara pratade och blev översvärmade av småsmå vita flugor som måste varit aliens som rymt från universitets labb. Snubben var asnajs och vi ska öla swedish style! vad nu det är. Påvägen hem hade jag hjärtklappning och mådde dåligt och TYCKTE SYND OM MEJ SJÄLV eftersom jag visste att jag hade en hemresa på två h innan jag kunde få dö i min säng. ajaj. 
Annars var jag o tilda o köpte nudelbox ( med TOFU tack) , hamnade försupna utanför lidl i två timmar, såg att klockan bara var nio, kissade bakom bilar i gatuljuset, rökte med äckel, vandrade gatan fram. Tilda tyckte hon var cool nu, jag råkade ha sönder hennes öl så det var blod på ciggen. Sen undrade vi bara rätt och slätt VARFÖR är det en flärp här? Åt en DÖDLIGT stark och fräsch falafel, mötte upp inkan o frida och däckade alla fyra på en 120madrass. det var inte lätt och jag hade tildas fot i mitt ansikte, men jag trodde bara det var nåns deformerade huvud. Dagen efter var jag trött.

Storstilade planer rullar in och jag klurar på vem det är jag egentligen ska sova skavfötters med. 

 

spelade öl-uno hos julian igår

Publicerad 2013-10-11 16:55:16 i Allmänt,

Inatt var allt skitknäppt och vi var på vår första official afterparty. minns inte att vi lämnade baren och kunde inte komma ihåg nåns ansikte så trodde det var nytt folk som kom hela tiden, fast det var samma fem pers natten ut. öl. öööööööööööl. ÖLÖLÖL. mycket. som vanligt börjar allt med "ikväll ska jag inte dricka". håller inte. tappade bort alla mina nycklar så måste fixa fler. såg spätikillen blinka flörtblinken tjugo gånger när jag skulle pröjsa och undrade hur han orkade det. såg barägaren sitta i ett hörn och kolla på oss med mörk blick. 
på efterfesten är det mesta svart  och glömt och över och förbi men i slutet fick tilda en dörr i huvudet och föll till marken.
hahahaha vilsna i evig trappuppgång "gå bakom och kolla om jag faller så jag vet att jag har ramlat". när klockan blev åtta och det var liv och rörelse på gatan stog vi och dansade i grönsaksaffären. sen däckade vi totaldäcket i sängen itvå och en halv timma. sen gick jag upp och hetsade till språkskolan.ikväll är det fest! för ovanlighetens skull.

Har du en annan awkward story? bitte SCHÖÖÖ´ÖN!

Publicerad 2013-10-05 02:37:08 i Allmänt,

Tt somnar. Jag skriver. Vi har precis haft världens finaste roomie-kväll. Många turer till den mulliga gulliga mannen, han börjar känna igen oss. Jag tycker det är svårt att skriva, det är ännu svårare att prata. men jag vill minnas och allt blir lättare när en är två om minnena. Inte längre ångest över gårdagens morgon. bra. nästan inget är ju farligt när det är utanför hjärnan. Ska förhoppningsvis börja konversera på tyska på måndag, det blir bra, min mamma är så bra, jag saknar henne. söka jobb fast ingen som vill betala behöver en, hellre det än att folk betalar för att behöva en iochförsig. Livet rullar, snart kommer alla vi älskar börja rulla in, då kommer det rulla ännu bättre. kort och kanske lite konstigt, men en måste börja någonstans. Manssvin/sursnoppar finns det gott om, det har vi märkt. Men vi behöver ju bara träffa de vi gillar fler än en gång så allt är fortfarande frid och fröjd. Nu ska jag få askkoppen, som inte borde lukta nikotin, att rinna över. 

Nationaldag, nudel, skevigaste.

Publicerad 2013-10-04 12:41:13 i Allmänt,

Får inte glömma vad som händer, måste få det nedskrivet. veckan, hm, idag är det fredag. i tisdags flyttade tildiluringen till skönaste kollektivet, och dit kommer man med vår hemmatunnelbana, u6, jättepraktiskt, men både jag och inkan och fel ändå. korkskallar. I onsdags firade vi nationaldag med ölölöl i tildas rum med valentina som är en flummig bartender som däckar fully dressed och face down i sängen när hon är full. hon kan nog lära oss mycket. sen var vi påväg till partyt, men träffade två dudes med longboardar under armen, och sånt faller vi så lätt för. så ändrade riktining, gjorde ena snubben så blyg att han drog hem. vi andra köpte mer öl och jag träffade en bror som var fin och dryg. sen shottade vi tequila och inkans citron daskade emot golvet och blev kvar där. sen trancedans och en för taffsande snubbe som skärmade av min syn och förstörde mitt flow. men allt blev bra och jag och tilda var rockgudar med trumpeter och trumman och gitarren. vi delar inte med oss av dansgolvet, alla andra får flytta sig. sen ballade allt ur och vi åkte hem i gryningen och var glada och frågsamma och sen var jag ensam hemma och skevade. när jag vaknade låg inkan bredvid mig igen, och vad hon hade gjort var för mycket ångeeescccht för att säga.
Igår vaknade jag, segade i tre timmar och sen åt nudlar med tilda vid strömmen. tilda var en groda som hoppade ur ubahn innan dörrarna st'ngdes. på natten somnade jag till downton abbey så inkan fick kolla själv. idag har vi städat och jag såg en jättekonstig fluga som jag nog råkade trampa på sen. jaja. lyssnar på hunden bob.


Allt är knäppt här. skulle kunna göra jack-posen i en främlings face, och den skulle nog inte ens reagera.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela