berran.blogg.se

Nog och antagligen

Publicerad 2013-09-25 22:52:45 i Allmänt,

Igår hade vi ett pre-party och vi hade bara bjudit de allra bästa-oss själva. Precis som alla andra festarnätter. Där satt vi och rökte fjuttrök och klämde på kolen och prisade oss själva för att vara sociala och fabulösa och vackra, mådde bra. Allt mynnar självklart ut i toahäng för alla måste kissa samtidigt. Sen kom en klocka rusande mot oss och skrek att det var för sent att åka till city och dansa tills morgonen kom, så vi spårade på sishabaren mitt emot gatan istället.

Idag gjorde vi ingenting tills klockan fem, då vi gjorde massor på skiljda håll. Jag var den enda med fungerande mobil och de andras var trasiga/glömda hemma, vilket inga av oss visste, så vi var bara vilsna. tjejen med baskern råkade spotta ut massa smulor när hon skulle berätta vart jag befann mig, för det hade jag ingen aning om.

Nu sitter vi i lägis med nyinköpta plommon och glass med karamellsås. Jag är nyduschad och fryser om fötterna. Nu ska vi nog se film. Nog och antagligen. 



Helt random bild, men man känner sig alltid så fisig när det blir såhär.

"Men det är väl inget ni hört om"

Publicerad 2013-09-24 20:35:40 i Allmänt,

Snälla expediter avlöser varandra på berlins apotek, gav en härlig känsla trots att vi var vilsna i regnet. när vi äntligen fann vårt mål fick lyckan ett abrupt slut av en svarthårig/svartklädd/bittersminkad kvinna som smällde näven i bordet och sa att hon bara tänkte prata tyska med oss. Det var bara att sitta tyst och acceptera. Men stämpel fick vi och nu är vi lite mer berlinare än vad vi varit innan.

Innan har förövrigt varit en bra tid. Igår somnade vi tre stycken i samma säng och praten som avlöste varandra hängde inte alls ihop men följde ändå den röda tråden av dumheter som vi håller på med här.

Matmässigt skärper vi oss och äter omåttliga mängder syltmackor och dricker äppeljuice och kaffe ur vinglasen. Sitter alltid med benen uppe i de små köksfåtöljerna i köket. Det finns bara två, och striderna om den kan bli aggressiva. 

Kom på imorse att det är lyhört här, det har aldrig märkts innan. Antagligen för att det inte varit nån granne som lyckats överösta våra ständiga dunk och snubblingar och höga skratt här i lägis än.

Nu ska vi tända shishan och försvinna in i röken av vårt använda vatten. Sen ska vi ut, det är ju trots allt tisdag.

Varannan sås

Publicerad 2013-09-22 20:05:30 i Allmänt,

kära högheter! 
 
Dagen idag är dagen då vi flyttade in i vår kära lägenhet. Äntligen har hippitanten flyttat ut och lämnat över till läggans egentliga härskare. Tt fick sitt första och sista fyspass genom Berlins tunnelbanestationer, och efter en timmes lång kamp med ytterdörren var vi äntligen inne. Vi har packat upp och handlat, och efter kaffe och ostmacka känner jag mig redan som hemma! 
 
Nu är det egentligen tre dagar sedan vi flyttade in. Tilda kom med klirrande flaskor och avbröt. Det har hänt mycket sedan dess. Försökt hitta hoppborgsbarer, lyckats med att hitta dansa transdans-barer. Alltid gå och lägga sig i nästa dags dagsljus. Äta middagen till frukost eftersom vi alltid bara hinner med ett mål mat.
 
Glitterflickor med hemliga hälsningar är vad vi är. Och det är så bra. puss 
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela