berran.blogg.se

"Men det är väl inget ni hört om"

Publicerad 2013-09-24 20:35:40 i Allmänt,

Snälla expediter avlöser varandra på berlins apotek, gav en härlig känsla trots att vi var vilsna i regnet. när vi äntligen fann vårt mål fick lyckan ett abrupt slut av en svarthårig/svartklädd/bittersminkad kvinna som smällde näven i bordet och sa att hon bara tänkte prata tyska med oss. Det var bara att sitta tyst och acceptera. Men stämpel fick vi och nu är vi lite mer berlinare än vad vi varit innan.

Innan har förövrigt varit en bra tid. Igår somnade vi tre stycken i samma säng och praten som avlöste varandra hängde inte alls ihop men följde ändå den röda tråden av dumheter som vi håller på med här.

Matmässigt skärper vi oss och äter omåttliga mängder syltmackor och dricker äppeljuice och kaffe ur vinglasen. Sitter alltid med benen uppe i de små köksfåtöljerna i köket. Det finns bara två, och striderna om den kan bli aggressiva. 

Kom på imorse att det är lyhört här, det har aldrig märkts innan. Antagligen för att det inte varit nån granne som lyckats överösta våra ständiga dunk och snubblingar och höga skratt här i lägis än.

Nu ska vi tända shishan och försvinna in i röken av vårt använda vatten. Sen ska vi ut, det är ju trots allt tisdag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela