berran.blogg.se

Norrköping, Schweden

Publicerad 2013-12-15 19:05:49 i Allmänt,

Nu skriver jag från Norrköping, Schweden. Våra sista dagar i berran gick åt till att lussa, äta vår vikt i gratis mat på lusseställerna, sörja inkans trasiga mac och stulna mobil, luncha med pucken och martinis, somna på tildas madrass mitt i föret, shotta vodka, ha halvfärdiga roomiekvällar och städa lägis.
Stressade som en tok till flyplatsen och tänkte fanfanfan. sen, när jag upptäckte att gaten INTE hade stängd tänkte jag hurra, och råkade skära upp mitt finger. kom hem, packade upp i all hast och drog till Nyberg för bästiskramar och skumtomtar. På lördagen packade jag upp och packade jag om min väska. Sen ville jag dricka mera vodka hos fridolinen och konta. Sen Världens, oooh öl, gotti. Sen Frida igen, sen Filip, hah vars säng jag däckade i. Vaknade upp varm o go undertäcket av en Kat som sa åt mej att gå upp och åka hem med henne. Okej då. Vaknade en aning bakis imorse och gick och köpte vinterskor. Efter det rullade jag vidare till Astrid för te och chittchat. Nu sitter jag hemma igen, har köpt proviant för 135 spänn och imorgon kvart i nio går mitt tåg till Oslo. Det rullar fram fort och fint och nu för tiden pratar man om så annorlunda saker än för ett år sen. Olle vill fika med oss. Gos! Nu är uppdateringen slut.

JAG ÅT LAX IGÅR!!! ÅÅÅH GOTT

Publicerad 2013-12-06 13:11:52 i Allmänt,

mmm igår fick vi äta hur mycket vi ville och dricka hur mycket vi ville och skratta hur mycket vi ville på ikeas julbord efter lucian. asså mm. men varför satt en grå luddig mus hos oss för? partypooper och mitt i smeten. flytta på dej. här är det orkan tydligen, blåsigt visst, men inte mer än så. men vissa kör på orkanvaka ändå. inte vi, vi åkte till nisse och john istället. ölspel. sen ututut och mer ölölöl på pingpongbaren där min mobil försvann i nån timma. hittades av katarina i det hemliga rummet vi blev utkörda från. tacktack! öhm. sen var nog jag och inkan på skabbtoaletterna några gånger, där vi alltid måste ta till extrema metoder för att köra bort äckel bredvid. när vi till sist kom hem var vi frusna och glada och kollade almost famous i sängen.

idag när jag vaknade trodde jag det var galet dimmigt ute. sen såg jag att det var snö. det snöade galet mycket. häääppyy. nu lyssnar jga på tommy körbergs julskiva och ska strax ner och köpa bröd och toapapper. japp.
Ikväll ska vi laga sushi med karin tror jag. skriver jag ner det så kommer jag ihåg det. vi behöver panta flaskor för jag kommer knappt upp i sängen längre.
 
 
 

Redig töjning

Publicerad 2013-12-05 15:07:20 i Allmänt,

I tisdags hade vi rövkul på pingpongbaren, med norrpan bor och grejs. fattar aldrig hur stället är uppbyggt för jag hittar alltid nya rum att leka i. hur som haver åkte jag ruschbanan och gick vilse i rekvisitarummet och fick öl av vilkasomhelst.
Och jag har äntligen fixat en redig töjning som jag satte i igår. fin va? :)
 
 
 
 
Idag ska vi lussa på ikea waltersdorf och gå ut i natten med puxi och martinen. håpefully till pingpååångbaren. imorgon är det bara en vecka kvar tills jag drar. ajaj i hjärtat. idag signade calle vårt hus i Oslo. frågan är om det heter dirty habbit eller dirty hobby.
Har även tvättat min jacka och varit lycklig bland tomtar och troll.
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela